Vind suverænt træningsur fra Suunto

Hold styr på din træning med det suveræne Suunto Spartan Trainer Wrist HR

16. april 2018 af Redaktionen

Alle fortjener en god træningsmakker, og nu kan du få en af de bedste på markedet. I samarbejde med den finske urproducent Suunto udlodder vi her på Aktiv Træning nemlig det lækre Suunto Spartan Trainer Wrist HR, som er ideelt til løb, svømning, cykling eller noget helt fjerde. Uret er nemlig forberedt med mere end 80 sportsprofiler, men du kan selvfølgelig også bruge det til at holde styr på din aktivitet og kalorieforbrænding i løbet af dagen.

Uret har indbygget aktivitetsmåler og skridttæller, ligesom der er optisk pulsmåler i håndleddet. Faktisk er Suuntos indbyggede pulsmåler blev kåret som en af de bedste på markedet, så glem alt om at spænde et pulsbælte rundt om brystet, når du skal træne.





En anden smart feature ved uret er den indbyggede søvnregistrering. Med den kan du blandt andet måle, hvor meget du sover i løbet af natten, hvor lang tid du sover dybt, og hvor uroligt du sover.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR har desuden smart notifikationer, så du kan læse sms’er eller se, hvem der ringer til dig, direkte på skærmen. Og det er jo rart, hvis du har telefonen i lommen eller en rygsæk, mens du træner.

Lyder det som noget for dig? Så er det heldigt, at du har muligheden for at vinde et eksemplar af uret i sort og stål lige her. Bare svar på nedenstående spørgsmål – så er du med i konkurrencen. Vi trækker en vinder 15. juni 2018 og offentliggør vinderen her på siden. Er du den heldige vinder, får du direkte besked af redaktionen. Held og lykke.


Hvor hører Suunto hjemme?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: