Produktinfo Multisportsur. Pulsmåler tilkøbes. Adskillige funktioner kan hentes til uret som apps.

Nyskabende GPS-ur

Én ting er designet, der med sin eksklusive urkasse i stål ligner noget, James Bond kunne gå med. Noget andet er den geniale brugerflade.

## Suunto Ambit 2S | |

Konklusion: Ultralækkert multisportsur, der imponerer i betjening og design. GPS-modtageren er markedets bedste, og uret er en perle til prisen. Det bedste multisportsur på markedet.

Pris: 2.600 kr.

www.suunto.dk

Suuntos Ambit 2S er et multisportsur som flere andre i testen her. Men det er ultralille, let og flot på håndleddet. Sammen med de utallige funktioner og en fremragende GPS gør det uret til en yderst attraktiv pakke – og til testens klare vinder.

Uret imponerer fra første ibrugtagning, hvor det reelt finder satellitter hurtigere hver gang end noget andet ur – og sågar indendørs. Vi noterer os også, at det er ekstremt let at bruge, sætte op og komme i gang med, uanset hvilken sportsgren man ønsker.

Brugerfladen er nyskabende, for i stedet for at have indbygget bestemte funktioner henter du funktionerne ned via apps. Det giver i praksis uanede muligheder.

I brug er displayet let at læse, og uret føles både rart og let at løbe med. Det kan også bruges til svømning, både indendørs og udendørs, og også her imponerer det med præcision og funktionalitet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: