Fakta: Træningsur og aktivitetsmåler, der også kan parres med pulsmåler. Vandtæt.

Enkelt og fint fitnessur

Polar A300 er et enkelt fitnessur med godt design og fine funktioner, men prisen er for høj.

## Polar A300 | |

Plus: God kvalitet. Enkel brugerflade. God app.

Minus: Lidt høj pris i forhold til de relativt få funktioner.

Pris: 799 kr. (999 kr. med puls)

Konklusion: Et lille og fint fitnessur til dig, der mest træner indendørs og ikke har behov for GPS. Pulsdelen fungerer godt, det er nemt at bruge, og designkvaliteten er høj.

www.polar.dk

En mellemting mellem en aktivitetsmåler som Polars Loop og et pulsur – det er den bedste beskrivelse af Polar A300. Det kompakte, vandtætte ur måler din aktivitet konstant og lader dig via displayet eller via Polar Flow på din smartphone eller computer vide, om du har været aktiv nok.

Uret har også indbygget søvnmåler, der holder øje med, hvor længe og hvor godt du sover. Den fungerer fint, og uret er også ganske behageligt at have på, når du sover. A300 kan parres med Polars pulssensor. Det giver en mere præcis kalorieberegning og gør samtidig, at uret kan måle din intensitet under træning.

Uret er ganske lækkert designet med gode knapper. Det reagerer hurtigt på input og er nemt at finde rundt i. A300 er dog uden GPS, og i det lys bliver brugsområdet og målgruppen lidt snævrere. Det er mest et ur til fitnesscenteret og løbeture uden distancemåling.

Displayet er ret småt, men visninger er lette at aflæse takket være en fin høj opløsning. Remmen fås i mange forskellige farver og skiftes nemt.

Uret koster med pulsmåler 999 kr. Det er ok, men du kan få et fuldblods pulsur med GPS for få hundrede kroner mere (fx Polars eget M400), så hvis du skal bruge det til løb, findes der bedre køb.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: