Vind lækre høretelefoner fra Sennheiser

I samarbejde med Sennheiser udlodder vi 3 sæt af de nye, lækre bluetooth-høretelefoner CX Sport, der er perfekte til træning. Se her, hvordan du deltager. (Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.*)

12. december 2018 af Redaktionen

Forskning har vist, at man træner bedre med musik i ørene. Og Sennheisers nye høretelefoner, CX SPORT, er netop perfekte til træning. Det trådløse headset har bluetooth og vejer kun 15,07 gram, og så er de perfekte til dig, som både går op kvalitet og komfort. Der følger nemlig fire forskellige størelse hørepropper med headsettet, ligesom du får tre sæt finner i forskellige størrelser, så du er sikker på at finde den perfekte pasform til lige netop dine ører. Lyden er klar og detaljeret, og høretelefonerne tåler sved og vandstænk, så de egner sig både glimrende til udendørstræning og intense træningspas i fitnesscenteret. CX SPORT har desuden 6 timers batteritid og kan klare en fuld opladning på halvanden time. 
  
I samarbejde med Sennheiser udlodder vi et sæt høretelefoner til tre heldige vindere – altså tre sæt i alt


Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at svare på nedenstående spørgsmål – så er du med i konkurrencen.

Konkurrencen afholdes af Aktiv Træning. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 18. Konkurrencen løber i perioden 12. december til 14. januar 2019, og der udloddes 3 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på telefon, når konkurrencen er afsluttet den 14. januar 2019. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik


Hvor lang er batteritiden på CX Sport?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: