Vind de vildeste høretelefoner fra Jaybird

Vil du have en af årets helt store gadget-nyheder, nemlig de trådløse høretelefoner Jaybird RUN? Så kig med her.

15. november 2017 af Redaktionen

Nu kan du droppe alt, hvad der hedder ledninger, når du træner med musik. De nye Bluetooth-høretelefoner Jaybird RUN består nemlig kun af to ørepropper, så du ikke skal slås med løse ledninger, når du træner.

Jaybird RUN er designet til løbere og er både sikret mod sved og vandskader. En intuitiv kontrolknap tager opkald, starter og stopper musik, hopper over numre og aktiverer Siri eller Google Assistant. Den er endda designet til et-øre brug, så løbere kan lytte, mens de er opmærksomme på deres omgivelser.

Jaybird RUN kan klare 4 timers musik på en enkelt opladning. Når de skal lades op, lægger du dem bare ned i etuiet, der også fungerer som oplader. Og hvis du har travlt, kan en hurtig opladning på fem minutter giver dig en times spilletid. Du kan desuden tilpasse lyden med den gratis Jaybird App, der også kan hjælpe dig med at finde dine høretelefoner med funktionen Find My Buds, hvis de er blevet væk.

I samarbejde med Jaybird udlodder Aktiv Træning lige nu et sæt af de anmelderroste RUN, som du kan vinde lige her.

Alt, hvad du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål – så er du med i konkurrencen. Når du deltager, vil du samtidig modtage vores nyhedsbrev med artikler og tips til træning, kost, motivation. Og hvis du finder ud af, at du hellere vil ligge i sofaen og alligevel ikke gider blive bedre til din træning, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.


Hvor mange timers afspilningstid har Jaybird RUN?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: