Adizero sub2 fås i første omgang kun i sort.

Adidas klar til marathon-rekord

Adidas er klar med sin nye sko, Adizero Sub2, der skal gøre det, Nikes Zoom VaporFly Elite endnu ikke har klaret - nemlig smadre verdensrekorden i marathon og få en løber under to timer på konge-distancen.

15. marts 2018 af Lasse Lyhne

Så er den landet. Adidas' længe ventede Sub2-løbesko, der skal bruges til at sætte maratonrekorder. Skoen blev åbenbaret for første gang på fødderne af Wilson Kipsang, da han vandt i Tokyo-marathon i 2017 i rekordtiden 2.03.58. Siden har håbefulde motionister spejdet langt efter den. 

Adidas Adizero Sub2 som er skoens fulde navn er en ultraletvægter, der vejer ind på 158 gram eller næsten 70 gram mindre end Adidas traditionelle letvægtsracer Adizero Adios. Den er i meget begrænset udvalg i butikkerne og koster 1.600 kr.


Simpel, men high-tech

Sub2 er umiddelbart en simpel sko - her er ingen fiberplader eller aerodynamiske hælafslutninger som en anden stor løbeskosproducent har arbejdet med. Men Sub2 er alligevel spækket med ny teknologi.

Mellemsål: Fremstillet i det nyudviklede BOOST Light, der letter version af Adidas anerkendte Boost-skum. Droppet fra hæl til forfod er på 7,5 mm.

Overdel: Fremstillet i en tynd et-lags-mesh, der gavner åndbarheden og holder vægten nede.

Ydersål: Fremstillet i Continental Microweb. En meget tynd gummiblanding med suverænt greb på asfalt.  

Få mere ud af træningen

Vil du have mere ud af din træning? Så skal du have det rigtige gear. Lige nu kan du få lækker træningstrøje fra Craft sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Trøjen er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger dine bevægelser helt suverænt. Den er desuden fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen, og det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen. Trøjen er designet med en lang lynlås foran, hvilket giver stor mulighed for masser af ventilation. Og hvis du bruger den en kølig morgen eller aften, kan den lynes helt op, så den høje hals danner en dejlig, tæt krave.


Pulloveren har en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Læs mere om det skarpe tilbud her – og rigtig god fornøjelse med din træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: