© Diadora

3 ultimative krav, du skal stille til dine løbesko

Lyt til dig selv, når du skal vælge nye løbesko, og vælg det rigtige mærke – så er der allerede tænkt på den nødvendige teknologi. Se hele tjeklisten her.

14. maj 2018 af Benjamin Native Studio for Diadora

De forkerte løbesko kan øge risikoen for skader og måske endda betyde, at du helt dropper sporten. Men hvis du synes, det er lidt af en jungle at finde frem til det rigtige par (herunder at skulle bestille tid til en test på løbebåndet), så læs videre her. Det behøver nemlig slet ikke at være så bøvlet.

1: Komfort

Når du står i skobutikken, er det let at blive forført af en smart sælger, der vil pushe en bestemt – og dyr – sko, men i sidste ende er det kun dig selv, der kan mærke, om skoen trykker på din lilletå. Undersøgelser viser faktisk, at det er noget af det bedste du kan gøre for at undgå skader. Med en Diadora Blushield-løbesko slipper du dog for denne udfordring, da den tilpasser sig din unikke fodform. 

2: Funktionalitet

Din løbesko skal kunne yde optimal støtte, så du har de bedste forudsætninger for et effektivt løb uden skader. En nem løsning på denne udfordring er den revolutionerende Blushield-teknologi fra Diadora, som betyder at skoen tilpasser sig din unikke fodform og løbestil i stedet for omvendt. Så behøver du ikke at bekymre dig over pronation, neutralt løb eller supination, kroppens asymmetri og rutens udfordringer.

Blushield FLY fra det italienske brand Diadora. 1.199 kr. 

3: Look

Efter en lang arbejdsdag, har du måske mest af alt lyst til at smide dig på sofaen, men det gør det lidt nemmere at komme ud ad døren, hvis du kan stikke fødderne i et par lækre sko med et fedt design som Mythos Blushield FLY fra det italienske brand Diadora. Nyd hver en kilometer i den cool sorte og hvide model med reflekser, der giver et regnbueskær, som skifter farve alt efter, hvordan lyset falder på dem, og dermed giver et unikt look

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: