Før du køber træningstaske: Det her skal du kigge efter

Der er mange faldgruber, når man skal have en ny træningstaske. Tjek vores guide, så du ikke køber den forkerte.

5. juli 2019 af Jesper U. Larsen

Det er nemt at lade sig styre af udseendet, når man skal købe en ny træningstaske - og det er farligt. På den måde kan du nemlig hurtigt ende med en mægtig flot taske, der er hamrende upraktisk, og som du vil irritere dig over, hver gang du skal slæbe den med i centeret. Her er nogle overvejelser, du bør gøre dig først.

#1 Størrelse

Større er ikke bedre, når det gælder træningstasker. De færreste slæber alverdens kluns og grej med til træning, så undlad at købe en stor weekendtaske, som skal mases ind i de små skabe, som fitnesscentrene typisk tilbyder. Find i stedet en taske, der lige nøjagtig opfylder dit pladsbehov.

#2 Funktioner

Omklædningen kan være en tidsrøver, men du sparer tid, hvis du har pakket din taske strategisk og ved, hvor du kan finde høretelefoner, hængelås, strømper og andet løsøre. Her er en taske med flere inderlommer guld værd, frem for en taske hvor alle dine ting ligger og roder rundt i bunden.

#3 Materiale

En undersøgelse i britiske fitnesscentre viste et tårnhøjt indhold af bakterier i 60 procent af taskerne, og hver tredje indeholdt sågar afføringsbakterier. Derfor er det vigtigt at vælge en taske i et materiale, der er nemt at rengøre. I den britiske undersøgelse var tasker af læder større bakteriebomber end tasker af fx nylon.

#4 Fleksibilitet

Tasken skal være nem at transportere, uanset hvordan du kommer til og fra centeret. Er der fx skulderrem, eller er hankene så lange, at du kan svinge tasken på ryggen som en rygsæk, når du skal cykle hjem? 

Mangler du en sportstaske? Få en Salomon-taske til EKSTREM nedsat pris sammen med Aktiv Træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: