8 grunde til at bruge et løbebælte

Uanset om du løber, cykler eller træner i fitnesscenteret er et løbebælte en genial måde at holde styr på alt fra telefon til nøgler og kreditkort.

28. maj 2018 af Redaktionen
De smarte løbebælter er ved at blive rigtigt populære blandt folk, der træner – og det forstår vi godt. Her er 8 grunde til at hoppe med på bølgen.

  • Du har plads til telefon, nøgler, kreditkort, proteinbar, geler, elektrolytter – eller hvad du ellers kan få brug i løbet af din træning.

  • Det er nemt at dreje bæltet, så der hele tiden er god balance, når du løber.

  • I modsætning til dine shorts udvider lommerne i løbebæltet sig efter, hvor meget du putter i dem. Derfor ligger tingene fast og hopper ikke rundt.  

  • De fleste løbebælter er vandafvisende. Derfor skal du ikke skal være bange for, at din telefon bliver våd, hvis du bliver fanget af en regnbyge, mens du træner udenfor.

  • De bedste løbebælter har flere lommer, så din telefon kan ligge separat fra dine nøgler og undgå at blive ridset. På samme måde er det rart med en separat plads til emballagen fra dine brugte gels, hvis der ikke lige er en skraldespand i nærheden. Ellers bliver din mobiltelefon helt fedtet ind i sukker.

  • Bæltet er også godt til at fastgøre dit startnummer ved motionsløb, så du undgår at skade din trøje med sikkerhedsnåle.

  • Du kan også bruge bæltet på ferien, hvor det kan være rart at have ting som telefon, pas og penge et nemt og sikkert sted under trøjen.

  • Og så er bæltet selvfølgelig også genialt, hvis du cykler, i fitnesscenteret, går til spinning, går ture - og mange, mange andre ting. 

Er du også klar til at hoppe med på bølgen? Lige nu kan du få et supersmart løbebælte sammen med to numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto) I ALT KUN 99 kr. Derudover får du desuden en stor, digital løbeguide med de bedste tips og tricks til, hvordan dit løb bliver hurtigere, bedre og sjovere. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: