Woksalat med oksestrimler og peanuts
© Thomas Dahl

Woksalat med oksestrimler og peanuts

Spis dig mæt i denne skønne woksalat med oksestrimler, peanuts, peberfrugt og ingefærdressing. Opskriften er perfekt til dig, der søger et let men proteinrigt måltid.

29. september 2019 af Anders Karmark

Woksalat med oksestrimler og peanuts 

Ingredienser (4 pers.):
  • 400 g wok-oksestrimler 
  • 1 romainesalat 
  • 100 g sukkerærter 
  • 75 g minimajs 
  • ½ bdt. forårsløg 
  • 50 g hakkede peanuts 
  • 75 g pak-choi 
  • 1 rød peber 
  • 1 spsk. olivenolie 
  • ½ spsk. finthakket citrongræs 
  • ½ spsk. finthakket ingefær 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 spsk. sød chili 
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Steg oksestrimlerne på en meget varm forvarmet pande i 1 spsk. olivenolie og lidt salt og peber, til de er gennemstegte, ca. 4-5 min. Lad dem køle af.
  2. Skær romainesalat og pakchoi i strimler, og skyl dem. Skær minimajs i skrå ski ver. Snit forårsløgene fint, og skær peberfrugten i fine strimler. 
  3. Rør olivenolie, citronsaft, citron græs, ingefær og sød chili sammen til en dressing, og vend den sammen med ro maine salat, pak-choi, minimajs, sukkerærter, peberfrugt og oksestrimlerne. 
  4. Pynt til sidst med de hakkede peanuts og forårsløg.

Næringsindhold pr. person: 

Energi: 326 kcal
Protein: 27,7 g
Fedt: 18,3 g
Kulhydrat: 15,2 g
Kostfibre: 4 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: