Pink spidskålssalat med feta
© Thomas Dahl

Pink spidskålssalat med feta

Prøv denne lækre opskrift på pink spidskålssalat med friske ærter og ærtespirer. Den velsmagenede salat toppes til sidst med ristede græskarkerner og feta.

8. september 2019 af Anders Karmark

Pink spidskålssalat med feta

Ingredienser (4 pers.):

  • 1 frissésalat 
  • ½ hoved pink spidskål 
  • 150 g friskbælgede ærter (frosne kan også bruges) 
  • 75 g græskarkerner 
  • 50 g ærtespirer 
  • 150 g feta i tern 
  • 1 spsk. citronsaft 
  • 1 spsk. olivenolie 
  • Salt

Sådan gør du  

  1. Rist græskarkernerne med lidt salt i en bradepande i ovnen ved 180 grader i 8-10 min. Rør rundt i dem 3-4 gange undervejs. 
  2. Snit frissésalat og spidskål i fine strimler, og vend dem sammen med ærterne, ærtespirerne, citronsaften og olivenolien. Fordel feta og de ristede græskarkerner på toppen.

Nærings indhold pr. person:
Energi: 290 kcal
Protein: 16,8 g
Fedt: 19,3 g
Kulhydrat: 15,6 g
Kostfibre: 5,4 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: