© wichmann+bendtsen.

Fajitas med bønner og chili

Er du til chili? Så kast dig over denne fajita med spark i!

4. december 2018 af Anne Larsen.

Fajitas med bønner og chili

Opskrift til 2 personer:
  • 150 g kalvefilet i strimler 
  • 2 peberfrugter, fx orange 
  • 100 g dåsebønner 
  • 1 gult løg 
  • ½ rød chili 
  • 1 ds. hakkede tomater 
  • 4 æg 
  • 2 stilke bredbladet persille 
  • Ekstrajomfruolivenolie 
  • Havsalt og kværnet sort peber

Sådan gør du

1. Skær løget i små tern. Steg disse bløde og blanke i 1 spsk. olivenolie. Skær peberfrugten i strimler, og svits dem med. Drys let med salt og sort peber.

2. Kom kødet ved, og vend godt. Kom tomater og skiver af chili ved plus en sjat vand. Lad det simre, til kødet er mørt. Kom bønnerne ved, og smag til.

3. Pisk æg, finthakket persille, salt og peber. Hæld æggemassen på en stor slip let-pande smurt ganske let med olivenolie.

4. Steg æggepandekagen stabil på den ene side, lad den glide over på et grydelåg, og steg den stabil på den anden side. Læg den på et stykke bagepapir, fyld den, fold den, og spis den!

Næringsindhold pr. person: Energi: 638 kcal Protein: 45,5 g Fedt: 29,4 g Kulhydrat: 55,7 g Kostfibre: 14,3 g

Derfor skal du spise chili!

SE OGSÅ: Sund chili con carne - opskrift på chili con carne, som både er sund, smager godt og er nem at lave

Super-tilbud: Stor vinterpakke til dig

Hold varmen og bliv set i mørket for KUN 69,50 kr. Lige nu kan du få en løbehue, handsker, halsedisse, LED-armbånd og LED-lys til skoen + 2 numre af Aktiv Træning til en vanvittig pris. Du får hele pakken med alle 5 dele samt 2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto). Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Læs meget mere her

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: