Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserDin gevinst: + 12 % mere protein
Kyllingen giver dig ekstra protein, samtidig med at du får skåret lidt fedt fra i forhold til skinke. Rigtig godt bliver det, hvis du undgår kyllingeskindet.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 113 kcal Protein: 20,6 gram Fedt: 3,2 gram Kulhydrat: 0,4 gram
Bonus: Kyllingens sparsomme fedt er primært af den kredsløbsvenlige slags, modsat svinekødets, der hovedsagelig består af usundt mættet fedt.
Tip: Du kan lave dit eget sunde kyllingepålæg ved at stege et kyllingebryst og skære det ud i tynde skiver. Så har du til dagen efter.
Få fuld adgang til artiklen ved at logge ind her. Har du ikke allerede en profil, kan du nemt oprette en - det koster ingenting.
Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere