Sådan kurerer du din høfeber med sex

Har du også hævede øjne og stoppet næse på denne årstid? Se her, hvordan sex kan hjælpe på din høfeber!

3. juni 2016 af I FORM

Hvis du er én af dem, der altid render rundt med røde, hævede øjne og en tilstoppet næse, når der er pollen i luften, er der måske hjælp at hente her.

Det lader nemlig til, at det godt kan betale sig at lægge en ekstra indsats i soveværelset, når pollen-sæsonen skydes i gang. Sundhedsfordelene ved sex er mange, men nu viser det sig også, at sex kan kurere din høfeber, så du slipper for de generende symptomer.

Når kroppen får en allergisk reaktion fra fx pollen frigives hormonet histamin, som med det samme får blodkarrene til at udvide sig – og får øjne og næse til at løbe. Men nu viser undersøgelser altså, at blodkarrene trækker sig sammen, når man har sex. Noget, der i den grad må være en glædelig nyhed for alle pollenallergikere, og som nemt og naturligt kurerer snotnæsen og de hævede øjne.

I stedet for at proppe sig med apotekets anti-histamin kan det måske godt betale sig at skrue op for lagengymnastikken og i stedet bruge sex som en naturlig medicin mod høfeber.

Ekstra tip: Spis gurkemeje!

Hvis du er særligt ramt af høfeber, kan du også reducere symptomerne ved at komme godt med gurkemeje i din mad. Gurkemeje er nemlig rigtigt godt mod inflammation og kan også afhjælpe symptomerne ved pollenallergi.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: