© Istock

SÅDAN er sex i virkeligheden i et ægteskab

Der findes et utal af vittigheder om, hvor lidt sex man får, når man først er blevet gift. Men kan det nu virkelig passe? Vi har kigget nærmere på denne og en række andre myter om sex i ægteskabet.

9. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Ungkarlene i vennegruppen står gerne i kø for at fortælle jokes om, hvor lidt sex gifte mænd får - men er det nu i virkeligheden sådan landet ligger? Vi har taget temperaturen på en række påstande omkring sex efter ægteskabet!

Se nogle af de mange sex-myter herunder:

Singler har mere sex end gifte

Nej, det har de ikke. Et studie foretaget på Indiana University viste, at 61 procent af de adspurgte singler svarede, at de ikke havde haft sex i løbet af det seneste år. For de gifte deltagere var dette tal helt nede på 18%.

Sex uden følelser er hottere

Ikke ifølge de gifte. I en amerikansk rundspørge svarede 59% af de gifte kvinder og 50% af de gifte mænd, at deres kærlighed for deres partner var et decideret turn-on!

Sex efter ægteskabet er forudsigeligt

Ja, efter nogle år, så er det måske lidt sværere at overraske sin partner. I samme rundspørge som ovenfor svarede 50% af kvinderne og hele 68% af mændene, at sex med deres partner var enten "forudsigeligt", "meget forudsigeligt" eller "ekstremt forudsigeligt".

Mændene mente som oftest, at det var stillingerne, der ikke var varierede nok, mens kvinderne var mere utilfredse med forudsigelige lokationer.

Sexlivet dør, når man får børn

Bevares, 52% af kvinderne og 49% af mændene mente, at deres sex var frækkere før, de fik børn. Men men men, 8% af kvinderne og 22% af mændene sagde, at de syntes, at sex var blevet BEDRE, efter at de fik børn.

Så ægteskab er altså ikke nødvendigvis enden på sexlivet!

God fornøjelse derude.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: