8 tips til mere sexlyst i hverdagen

Sex er en vigtig del af et sundt og aktivt liv, men mange oplever, at sexlysten forsvinder i perioder – det behøver ikke være besværligt at få den igen.

1. maj 2017 af kommerciel redaktion for RFSU

Er der gået hverdag i den? Mange oplever, at lysten til sex forsvinder som følge af en travl hverdag. Faktisk har 63 procent* af danskerne prøvet at have manglende sexlyst – og de angiver hovedsageligt træthed og manglende overskud som årsagen.

Med nogle små ændringer i hverdagen, kan du faktisk få sexlysten igen. Hvis du er frisk, kan du prøve alle 8 tips - ellers find sammen med din partner dém, som i har mest lyst til at prøve.

God fornøjelse!

1. Sov nøgen

Prøv at sove nøgne, mens i holder om hinanden – uden at have sex. Fysisk kontakt uden sex kan fremme lysten.

2. Slip fantasierne løs

At fantasere og tænke på sex er en nem måde at vække lysten på. Det kan skabe en god følelse og seksuel ophidselse, uden at det nødvendigvis skal føre til mere.

3. Overrask hinanden

Både hverdagen og sex bliver sjovere med over­raskelser i ny og næ. Når ting bliver til rutine, bliver de hurtigt kedelige og kan påvirke lysten til sex. Gør hverdagen sjovere for hinanden.

4. Kys mere

Kys er en god måde at pirre lysten på. Kys og kram kan faktisk være mere pirrende og mere intimt end samleje.

5. Sluk for fjernsynet

Forsøg at finde tid til aktiviteter, hvor i kan tilbringe mere tid sammen.

6. Gå I bad sammen

Begynd eller afslut dagen med at bade sammen. At gøre noget rutinepræget til noget pirrende er en god måde at genfinde gnisten på.

7. Brug tid på forspil

Brug tid på at udforske hinandens kroppe og give din partner fysisk opmærksomhed – som ikke er samleje.

8. Gør ting hver for sig

Tid for sig selv og dét at opleve spændende ting uden­ for parforholdet er vigtigt for at genfinde gnisten. Tid væk fra hinanden og eget råderum kan få dig til at værdsætte den tid, som i tilbringer sammen.

Boost din energi og få sexlysten igen

Du kan også få energien tilbage og give dit parforhold et vigtigt boost ved at sørge for, at din krop får de rigtige vitaminer, mineraler og aminosyrer.

RFSU lancerer nu et kosttilskud, som giver mere lyst og energi – og virkningen indtræffer indenfor en uge**. 

  • Energi: Vitamin C, B12, B6, biotin, magnesium og folinsyre bidrager til et normal energistofskifte og modvirker træthed og følelsen af udmattethed.
  • Antioxidativ beskyttelse: Vitamin C og E beskytter cellerne mod oxidativ stress.
Love & Energy er et kosttilskud, der er beriget med aminosyrerne L-arginin og L-citrullin, som giver en øget blodcirkulation i de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst. Sammensætningen af vitaminer, mineraler og antioxidanter giver øget energi og mindsket træthed.
Dosering: 3 tabletter dagligt ***

kosttilskud der giver øget energi og sexlyst til kvinder RFSU love and energy

Love & Energy - til kvinder

Indeholder biotin, niacin og vita- min B6, der bidrager til normale slimhinder og et balanceret hormon-niveau. Aminosyrerne L-arginin og L-citrullin giver øget blodcirkulation i de erogene zoner.

kosttilskud der giver øget energi og sexlyst til mænd RFSU love and energy

Love & Energy - til mænd

Kosttilskudet findes i en variant, der er specielt tilpasset mænd og indeholder zink og selen, der bidrager til et normalt testosteronniveau, normal fertilitet og normal dannelse af sædceller. Aminosyrerne L-arginin og L-citrullin giver øget blodcirkulation i de erogene zoner.

Læs mere på www.loveandenergy.dk - du kan købe Love & Energy hos blandt andet Matas, Bilka og Kvickly.*Undersøgelsen blev foretaget af Norm på vegne af RFSU i juni 2016. 1200 danske mænd og kvinder over 30 år blev spurgt om deres seksuelle adfærd.

**Love & Energy blev lanceret i Sverige i februar 2015 og er allerede veldokumenteret. RFSU har fået udarbejdet en undersøgelse, hvor 224 personer, ca. 50/50 mænd og kvinder i alderen 30-69 år, har medvirket og testet produktet i 20 dage. Over halvdelen af respondenterne mærkede en effekt inden for en uge eller mindre. 15-20% oplevede ganske stor eller stor effekt af kosttilskuddet i løbet af testperioden på 20 dage. 34% oplevede lidt effekt i perioden. Af de som opnåede en mærkbar virkning, var den mest almindelige effekt et øget energiniveau.

***Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: