Produktinfo Leveres med 2 sæt linser – 1 til solskin og 1 til gråvejr – samt en velfungerende og praktisk svedstopperkant, der kan klikkes af og på øverst på brillen. (Basisudgave med 1 linse og uden svedrem koster 1.330 kr.).

Optimal justering og super komfort

Halfrim Pro er en videreudvikling af Adidas’ klassiske bestseller Evil Eye. Den nye model er primært tænkt til al slags cykling, og resultatet er en kompakt brille, som stadig har Adidas-brillernes mange muligheder for indstillinger af brillestængerne og næsestykket – samt avancerede lysstabile linser, der er meget nemme at skifte.

## Adidas Evil Eye Halfrim Pro | |

Brugsoplevelse: Adidas' Evil Eye opleves rart brede med en god høj, ovalt formet linse. Det giver et rigtig godt udsyn, uden at solstråler kan slippe ind under eller over linsen. Stængerne er lange. Dejlig tæt og fast greb om hovedet.

Pasform: Man kan vippe næsestykket i 2 positioner, og stængerne kan indstilles i 3 vinkler. Betjeningen af indstillingerne virker rigtig godt og foregår helt ubesværet. Især næsestykkejusteringen er en sand topscorer.

Linseskift: Linseskiftet er ikke kun designet, så det skal være nemt. Det gøres, uden at man skal rykke i linsen. Man klapper brillen sammen, trækker 2 sidestykker tilbage, og så er linsen fri. Det fungerer perfekt, men virker en kende skrøbeligt i designet.

Konklusion: Dyr! Men er i front fra starten takket være indstillingsmulighederne, svedstopperen og linsen, som slutter tæt til og giver bedst solbeskyttelse.

Pris: 1.830 kr.

www.adidas.com/eyewear

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: