Her er de mest geniale cykel-apps

Apps kan gøre din cykling sjovere, mere effektiv og spare dig for tekniske problemer undervejs. Her er 12 af de absolut bedste cykel-apps.

Den er ofte med i lommen eller i rygsækken, så hvorfor ikke bruge smartphonen under træning? Der findes en lang række cykel-apps, der kan forbedre turene på den tohjulede.

RUNTASTIC
Fås til:

iPhone, Android.

Pris:

Gratis

Hvad kan den:

GPS-tracker, der giver mulighed for at hente cykelruter og tidligere træningssessions fra nettet, så du kan konkurrere virtuelt mod dig selv eller andre. Kan også bruges som almindelig GPS-baseret tracker, der løbende fortæller om hastighed, højdemeter og samlet stigning. Har desuden live vejrudsigt for netop det område, du kører i.

Styrker:

Meget omfattende GPS-tracker, som motiverer og underholder undervejs med nyttig information som samlet stigning og aktuel højde.

Svagheder:

De fleste kort er til lande uden for Danmark.

Egnet til:

Dig, der kører MTB eller landevej med mange stigninger og har lyst til at se, hvor hårdt du har kørt, mere end hvor langt du har kørt.

CYKELREPARATION
Fås til:

iPhone.

Pris:

25 kr.

Hvad kan den:

Med få enkle trin kan du få hjælp til justering og reparation af både din racer- og mountainbike. Den indeholder 40 udførlige trin for trin-vejledninger med ultrakorte og præcise beskrivelser med billeder til udbedring af problemerne. Der er også en oversigt over 26 forskellige problemstillinger, du kan opleve med cyklen. Appen er god i hverdagen, men også når du eller familien er på længere ture eller cykelferie. Her vil du hurtigt kunne se, om du kan reparere på stedet eller skal søge den nærmeste lokale cykelhandler.

Styrker:

En meget brugervenlig app, der kan hjælpe dig med at justere og reparere cyklen selv.

Svagheder:

Kræver lidt indsigt og værktøj.

Egnet til:

Dig, der selv vil kunne justere, vedligeholde og reparere cyklen – og synes, det er sjovt at tackle diverse nye tekniske udfordringer.

Log ind og få de 10 andre fede cykel-apps

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: