Aktiv træning 11/2020
Aktiv træning 11/2020

Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

29. oktober 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Bliv vild med at løbe i vintermørket 

Vinterløb lyder måske ikke umiddelbart som en tiltrækkende foreteelse. Mørket, kulden, regnen og blæsten kan være nådesløse motivationsdræbere. Men vinterløbet kan også være en magisk oplevelse, der bidrager med velvære, sundhed, energi og godt humør i den mørke tid. Vi giver dig 12 grunde til at elske vinterløb.

Styrk dit indre forsvar 

Efteråret raser, og vi går ind i højsæsonen for skrantende helbred, træthed og løbende næser. Så nu er det tid til at stive immunforsvaret af. Din kost spiller en vigtig rolle for kroppens evne til at forsvare sig mod forkølelser og andre indtrængende fjender. Vi dykker ned i den nyeste viden og viser, hvordan du spiser dig til et stærkere immunforsvar.

Miks dit eget program

Her i de kolde og mørke måneder rykker mange ind i fitnesscenterets lune lokaler. De, der har lagt en målrettet plan for, hvordan de vil træne, får både større udbytte og mere træningsglæde. Du kan blive en af dem med vores store guide til, hvordan du udvælger de bedste øvelser og skræddersyer et styrketræningsprogram, der giver resultater.

Træn på raceren hele vinteren

Det er nemt og ligetil at holde din landevejstræning ved lige i vinter månederne. Med den rigtige tilgang til udstyr, beklædning og motivation kan du vende det sure slid til gode oplevelser. Vi har fundet alle de bedste tips til dig, så du med nogle simple småjusteringer kan gå den mørke tid i møde fuld af motivation.

Sko til mudder og møgvejr

Den nyeste generation af trailsko udgør et varieret og imponerende felt. Her er både sko til den hardcore ultraatlet og til løberen, der for første gang søger væk fra fortovets fliser. Vi har testet dem alle.

Du får alt dette og meget, meget mere i den nyeste udgave af Aktiv Træning.

Vi ses i magasinet

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: