Nyt magasin på gaden

Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

24. september 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Helt op helt ned

Få større muskler uden at træne mere. Lyder det for godt til at være sandt? Ikke desto mindre er det, hvad du får ud af at træne med full range of motion. Alt, du skal gøre, er at fokusere på at lave den fulde bevægelse i dine styrkeøvelser – også selvom det kan betyde, at du må vælge lettere vægte.

Løb hele livet

Kroppen kan bare ikke holde til det samme, når vi er 50, som når vi er 25. Det betyder dog ikke, at du skal droppe løbetræningen og melde dig ind i petanqueklubben, for med de rigtige justeringer af kost, træning og livsstil kan du sagtens være løbende – og endda rigtig godt løbende – selvom alderen har overskredet skostørrelsen.

Mediterer du uden at være klar over det?

Det sænker blodtrykket og kan sågar få dele af din hjerne til at vokse. Så ville det ikke være skønt at opdage, at du allerede mediterer? I hvert fald næsten! Her får du tre simple guider, der gør dig (endnu) bedre til det.

Turbo-ture på 2 hjul

Årstiden kalder ikke just på timelange træningsture i cykelsadlen. Men heldigvis kan meget mindre også gøre det, hvis du bare skruer turen snedigt sammen. Vi har her mikset en topeffektiv træningstime i sadlen, så du får alt, hvad en tur skal byde på for at flytte formen – uanset om du er til kringlede MTB-spor, vindblæst landevej eller bløde skovveje.

7 luskede faktorer der bremser dit løb

Hvor hurtigt du løber, afhænger af, hvor god form du er i. Men derudover er der en lang række udefrakommende faktorer, der i den grad kan få tempoet til at dykke. Vi har nærlæst forskningen og fundet de 7 vigtigste, du bør tage hensyn til, når du vil ud at løbe stærkt. 

Du får alt dette og meget, meget mere i den nyeste udgave af Aktiv Træning.

Vi ses i magasinet

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: