Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

27. august 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Takt og tone på løbeturen 

Må man løbe på stedet, hvor tit skal løbetøjet vaskes, og er det o.k. at fyre en ordentlig snotkanon afsted midt på gågaden? Løbesporten er simpel og nem at gå til, men der findes alligevel et anseeligt sæt af uskrevne regler, som du bør kende, hvis du vil begå dig i løbemiljøet. Dem har vi her ført ajour.

Sov dig stærkere 

Din søvn er afgørende for, om du opnår de resultater af din træning, du drømmer om. Sover du for lidt eller for dårligt, udvander du ganske enkelt værdien af alt det hårde slid i løbeskoene, på cyklen eller i fitnesscenteret. Forskerne er de senere år blevet meget klogere på sammenhængen mellem søvn og præstationer, og de er ikke i tvivl: Du kan sove dig både stærkere, hurtigere og sundere.

Geniale slutspurter

En finisher er den perfekte afslutning på dit styrketræningspas. På under 10 minutter kan du udmatte musklerne, få pulsen helt i vejret og hive den allersidste energi ud af kroppen, inden du med god samvittighed kan kalde træningen for overstået. Her er 10 bud på sjove, varierede og udfordrende finishers. 

Stortest: GPS-ure på budget 

Hvor meget træningsur kan man få, hvis budgettet er på et par tusind kroner? Rigtig meget, faktisk. Udviklingen er gået hurtigt, og dagens budgeture er bedre end fortidens luksusure. Vi kårer de bedste GPS-ure til under 2.000 kr.

Kostens 4 vigtigste byggesten

Fire næringsstoffer er egentlig alt, hvad din krop behøver for at give dig energi og holde dig sund. Vi går i dybden med de vigtige stoffer og fortæller dig, hvordan du tanker op med de bedste kilder i de rigtige mængder og på optimale tidspunkter.

Du får alt dette og meget, meget mere i den nyeste udgave af Aktiv Træning.

Vi ses i magasinet

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: