Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

30. juli 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Turbo på jobturene 

Pendlertræning er den travles genvej til god form, sundt helbred, løftet humør og mere overskud igennem dagen. Og skruer du lidt på træningsknapperne, kan du endda hente ekstra stort udbytte af din sporty indsats til og fra jobbet – uanset om du er til løbesko eller cykel. Se her, hvordan du sætter ...

Motionsløb i cyberspace hitter stort

Virtuelle motionsløb har de seneste år boblet lystigt i skyggen af de klassiske løbsarrangementer. Men nu strømmer atleter på alle niveauer til de nye motionsløb i cyberspace, som blot få uger inde i COVID-19-krisen oplevede et regulært boom. Løbenes virtuelle format er nemlig som skræddersyet til social distance og stribevis af aflyste løb.

Boost dine styrkesæt

Er du klar til at rulle det hårde skyts ud og få endnu bedre resultater af din styrketræning? Der findes en stribe effektive metoder, som kan udmatte musklerne endnu mere end dine traditionelle styrkesæt, og det kan være lige det, du har brug for, hvis du har ramt et plateau i din træning, hvor du ikke rigtig rykker dig længere. Her er 6 metoder, som med garanti får dine muskler til at brænde.

VO2 Maks.

VO2 – hvad for noget??? Det lyder avanceret, men tallet bag den tekniske term er helt afgørende for din præstationsevne i løbeskoene – og for, hvor længe du kan forvente at leve. Heldigvis kan det forbedres gennem træning og vægttab. Vi kigger nærmere på VO2 maks.-tallet og viser dig, hvordan du løfter det.

Coretræning på stuegulvet

Coretræning kan være en vigtig nøgle til at præstere bedre, uanset om du skal løbe langt, løfte tunge vægte i fitnesscenteret eller give den fuld gas på boldbanen. En stærk coremuskulatur nedsætter desuden risikoen for skader og er med til at rette dig op, så du får en pænere kropsholdning. Og hvis målet er en stram og flad mave, så er coretræning også en del af vinderstrategien.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: