Nyt magasin på gaden!

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

28. maj 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

20 tips til sommerløb

Den danske sommer er som skabt til løbeture. Dagene er lange og lyse, naturen viser sig fra sin smukkeste side, og temperaturerne kravler sjældent helt derop, hvor det er decideret ulideligt at bevæge sig rundt i løbetempo. Så egentlig er det bedste tip til sommerløb bare at snøre løbeskoene og komme derud og nyde det. Men du kan gøre den suveræne løbesæson endnu bedre. Sommeren giver nemlig masser af muligheder for både at få sjovere træning og større løbeoplevelser og for at løfte formen til nye højder. Her giver vi dig 20 tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af sommerens løbeture.

Stram op nu!

Herlige varme dage i badetøjet venter snart forude, og det er dermed den tid på året, hvor mange tager et kritisk blik på sig selv i spejlet og spørger: Er den her krop klar til sommeren? Har du lyst til at give den en skalle for at stå skarpere og mere trimmet til sommerferien, så skal du sætte ind på tre afgørende fronter. Vi viser, hvordan du ved at spise klogt, løfte vægte og få pulsen op kan få den sommerkrop, du drømmer om.


Stærke og sunde fødder

Dine fødder bærer dig 365 dage om året – og de er bogstavelig talt basen for stort set al din træning. Der er således al mulig grund til at give dem lidt ekstra opmærksomhed. Se her, hvordan du både styrker og forkæler din krops fundament.

Løb langt

Den lange løbetur har det med at blive glemt i den hidsige jagt på hurtige resultater og flotte kondital. Men uden langturene bliver du aldrig en rigtig god løber. Den lange tur forbedrer din fedtforbrænding, løfter din løbeøkonomi og gør dig mere robust...

Fart, grus og fuglefløjt

Om du er til væddeløb med blodsmag i munden eller foretrækker en roligere tur med overskud til at snakke med sidemanden, så har gravelcykelløbene det, du søger. Du får det bedste fra både landevej og mountainbike. Og ofte er løbsarrangementerne krydret med kaffe, øl og hygge i overflod.

Du får alt dette og meget, meget mere i den nyeste udgave af Aktiv Træning.

Vi ses i magasinet! 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: