Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

24. april 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Skru op for farten

Får du fart i løbeskoene, bliver du ikke bare en bedre løber, du styrker også dit helbred: Kredsløbet bliver sundere, livvidden viger, og musklerne bliver stærkere. Og du behøver ikke at lide i flere timer. Nogle sekunder med gassen drejet helt op er nok. Vi viser dig her, hvordan du får fart i fødderne.

Bikepacking er for alle

Træk stikket, find cyklen frem, fyld taskerne med det nødvendigste, kør ud i naturen, og oplev på egen krop, hvorfor bikepacking er kommet for at blive. Det er langt nemmere at komme i gang, end du tror.

Mål dine fremskridt

Hvis du vil have det optimale ud af din styrketræning, er det afgørende, at du følger din udvikling tæt. Det giver et kæmpe boost til træningsglæden, når du kan se, at alt det hårde arbejde i fitnesscenteret faktisk betaler sig – at musklerne er vokset, at du er stærkere end for en måned siden, eller at vægten er på vej ned. Og finder du ud af, at udviklingen er ved at gå i stå, kan du justere din træningsplan og hurtigt komme tilbage på sporet. Her guider vi til 6 metoder, du kan bruge til at følge dine fremskridt, alt efter om dit mål er at blive stærkere, mere muskuløs eller slankere.

Stortest løbesko

Forårets kuld af nye løbesko. Seneste generation af løbesko har just set dagens lys, og det er en spændende flok, der på mange måder adskiller sig fra, hvad vi tidligere har set. Nye tankegange og nye teknologier har sat deres tydelige præg.

Hightech fixer din skade

Det er ikke godt at blive skadet, men skulle det ske, er dette altså det bedste tidspunkt i historien at blive det på. De seneste år har vi set en veritabel revolution i vores forståelse af skader og vores muligheder for at behandle dem. Adskillige nye, mere eller mindre fantastiske metoder er dukket op. Vi kigger nærmere på de fem mest lovende.

Du får alt dette og meget, meget mere i den nyeste udgave af Aktiv Træning.

Vi ses i magasinet! 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: