Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

27. marts 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Løb dit bedste motionsløb nogensinde

Det er fantastisk at løbe et motionsløb. Du høster alle gevinsterne af din flittige træning og bliver del af et stort og energifyldt fællesskab. Men der er mange ting at tage hensyn til, når du skal løbe et vellykket motionsløb, og de handler ikke allesammen om at løbe. Tager du vores guide under armen, bliver det hele dog meget lettere. Vi guider dig til alt det, du skal vide om træning, kost, udstyr, logistik og restitution for at få den allerbedste motionsløbs oplevelse.

Boost din udholdenhed

Din udholdenhed afgør, hvor hårdt og hvor længe du kan presse kroppen. Den er en helt afgørende del af den gode løbeform og har betydning på alle distancer fra 800 meter og op. Og allerbedst – udholdenheden kan trænes hele livet. Vi viser dig, hvordan du gør det optimalt.

Er alt sukker lige usundt?

Hvidt, brunt, klistret, tørt – sukker kommer i mange former, men er det i virkeligheden underordnet for din sundhed, om du topper havregrøden med den kridhvide udgave eller honning? Vi har gravet i sukkerskålen for at finde svaret. 


Grøn muskelmad

Det er populært at skære ned på kødet, men som seriøs styrkemotionist kan det være svært at slå op med de røde bøffer og kyllingebrystet, for dermed siger man også farvel til nogle af de bedste kilder til muskelopbyggende proteiner. Heldigvis kan du sagtens få gode bøffer på overarmene med en plantebaseret kost – hvis du vælger klogt blandt de grønne proteiner.

“Jeg kan ikke ...”

Alle motionister – selv de mest dedikerede – har træningsudfordringer, som de bare ikke kan tage sig sammen til. Men heldigvis er viljestyrken ikke en statisk størrelse og kan derfor trænes som så meget andet – ligesom du kan ‘hjælpe’ den godt på vej med små fif og tricks. Vi guider dig gennem 4 ultratypiske ‘showstoppere’

Derudover kan du også se frem til en ny udgave af styrkeskolen, samt en masse nye anmeldelser af nye produkter på markedet. Du får alt dette og meget, meget mere i den nyeste udgave af Aktiv Træning.

Vi ses i magasinet! 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: