Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

30. januar 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Løb dig til ny energi i vinterkulden

Holder du fast i løbeturene i de kolde, snefyldte måneder, kan du være sikker på at få masser af gevinster til både krop og sjæl. Du løfter dit humør, tanker ny energi og kan glæde dig over en hel stribe markante sundhedsgevinster, hver eneste gang du snører skoene og kommer ud i den frostklare luft. Se her, hvordan du praktisk griber vinterløbet an.

Genvej til stærk core

En stærk kropskerne er vigtig for alle de bevægelser, du udfører i dagligdagen og under træning. Men rendyrkede coreøvelser som planken kan unægtelig være lidt kedelige. Heldigvis er det ikke nødvendigt at lide i vandret position for at opbygge en stærk core. Coretræningen kan lige såvel være en velkommen sidegevinst af andre øvelser, du laver i centeret.

Knæk nødderne

Nødder er små perler af sundhed, og erstatter du de usunde snacks som chips og slik med nødder, gavner du både dit hjerte, din hjerne, dine knogler og dine led.

Vanvids-dyst i vildmarken

OCR, obstacle course racing, er en sjov og afvekslende sportsgren, som vokser hastigt herhjemme. Løbene er mudrede, hårde og sjove, og de er blevet populære, fordi de er så (relativt) korte, at man kan være med uden at være toptrænet. Men verden over dyster de vildeste af OCR-atleterne 24 timer i træk med løb, burpees, muddergrave og meget andet. Kom med til Spartan Ultra World Championship langt oppe i de svenske fjeldlandskaber.

Under den spanske sol

For den passionerede cykelrytter er der ikke meget, som slår en uge sydpå i det tidlige forår. Sol, blå himmel og lune temperaturer giver mulighed for at tyvstarte sæsonen og fokusere 100 % på at cykle med vennerne.

Derudover kan du også se frem til artiklerne "Er du træt af at være træt", "Grej til din hjemme-fitness" og "Har du en plan?". Vi giver dig også en masse nye anmeldelser, samt en helt ny styrkeskole, hvor der er cirkeltræning på programmet. Alt det og meget, meget mere.

Vi ses i den nyeste udgave af Aktiv Træning!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: