Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

2. januar 2020 af Redaktionen

Nyt Aktiv Træning på gaden

Så er det nyeste nummer udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. Her er et lille udpluk af noget af det du kan glæde dig til.

Nå dit løbemål i 2020

Årsskiftet er en oplagt anledning til at finpudse dine ambitioner og gøre dig klart, hvad målet for det kommende år i løbeskoene skal være. Ikke alle nytårsforsæt er dog lige gode, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få succes. Her får du masser af inspiration til at finde et nytårsforsæt for 2020, som passer til netop dig – og tips til, hvordan du kommer i mål.

Succes i fitnesscenteret

Når nytårsklokkerne har lydt, og tømmermændene lagt sig, vrimler det med forventningsfulde nye medlemmer i fitnesscentrene, som vil indfri nytårsforsættet om at komme i gang med at styrketræne i det nye år. At opbygge gode træningsvaner, som holder ved måned efter måned, kræver dog både disciplin, hårdt arbejde og en god portion planlægning. Vi guider dig til den gode opstart og giver dig de vigtigste tips til at gøre din træning i centeret til en succes – også på lang sigt.

Tank klogt op efter træning

Når du har smadret musklerne eller udfordret kredsløbet, har din krop brug for det rette brændstof for at kunne hele, blive stærkere og få ny energi. Her får du ernæringsekspertens bud på, hvad du skal tanke op med oven på strabadserne.

Hvor langt, sagde du? – Cykelløb på tværs af kontinenter

Cykelferie og cykelløb møder hinanden i en ny type ekstremløb, der er blevet uventet populære. De strækker sig over flere tusind kilometer og tager adskillige uger at gennemføre. Kernen i løbene er, at deltagerne skal klare sig selv. Det handler om eventyr og fysiske, mentale og praktiske udfordringer.

På økologisk trailtur i Irland

Miljø er det store buzzword her i 2020, og det gælder også i løbsverdenen. Vi snørede løbeskoene og deltog i premieren på EcoTrail Wicklow, der bød på 45 økologiske kilometer og 1.700 bæredygtige højdemeter i den irske vildmark.

Derudover kan du også se frem til artiklen "Hjernemad”, 13 tips til sjovere træning på båndet, den 6. del af styrkeskolen, nye anmeldelser og meget meget mere.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: