Nyt magasin på gaden!

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

17. oktober 2019 af Redaktionen

Her giver vi dig et smugkig i, hvad du kan glæde dig til at læse om i det nye blad.

Løb på vintertid

Nu var du lige så godt i gang med løbetræningen, og så rammer efteråret med regn og rusk, og herfra bliver det bare mørkere og koldere de næste måneder. Bare rolig – der er ingen grund til at rykke alle løbeturene indenfor i fitnesscenteret eller langtidsparkere løbeskoene helt indtil foråret.

10 myter om mad & motion

Hvordan kan jeg spise mig stærkere? Skal jeg tanke op med kulhydrater inden løbeturen? Og hvordan er det nu lige med de der proteinbarer? Det er let at blive forvirret, når talen falder på mad og motion, for der er mange påstande i omløb. Vi hiver fat i de mest udbredte og giver dem et grundigt sandhedstjek.

Tri i det ekstreme

Glem alt om triatlonsportens typiske dråbehjelm, fartdragter, kilometertider og watt-tal. Fænomenet Extreme Tri flår deltagerne ud af de vante rammer og kaster dem ned midt i den vildeste natur. Her er det ikke kun distancerne, der udfordrer, men også iskoldt søvand, stejle bjerge, forræderisk vejrlig og løberuter midt i ingenting.

Vejgreb og varme fødder 

Vinteren er på vej, og for de store skoproducenter betyder det et helt nyt lineup af løbesko. Der arbejdes med såler, overdele og synlighed i bestræbelserne på at skabe løbesko, der kan møde vinterens udfordringer og på en gang være funktionelle og visuelt stærke. Vi har haft fat i de store producenter for at høre, hvad de har i pipelinen til den kommende vintersæson – og udvalgt de mest spændende modeller, så du kan foretage det optimale køb for netop dig. 

Du får alt dette, samt meget meget mere. 

 Vi ses i den nyeste udgave af Aktiv Træning!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: